ASIEN

5 550 KVADRATMETER LYX I DUBAI: PUROBEACH CONRAD

Purobeach utökar sitt globala koncept och öppnar i Dubai

Purobeach Dubai_6

På Conrad Dubai-­hotellets sjätte våning breder denna rymliga klubb ut sig över 5 500 kvadratmeter och erbjuder en exklusiv urban oas med ett upphöjt pooldäck i storstads stil, 80 solsängar vid poolkanten och 4 balisängar.

Här kan man koppla av vid poolen med en gratis* frukttallrik, vatten och fräscha handdukar medan man beundrar den omgivande lummiga trädgården. I utbudet av läckra maträtter och cocktails ingår det förstklassiga Purobeach ”M3 cuisine”-­konceptet som kombinerar influenser från Miami, Marrakech och Melbourne.

LÄS ÄVEN: PUROBEACH PALMA

Här finns någonting för alla, från färska sallader, grillad fisk och det bästa köttet för att inte nämna signaturrätterna. Gäster kan också njuta av Shisha Lounge som har ett stort utbud smaksatt tobak medan Purobeachs berömda egna sound fulländar dagen, och ger dig en riktigt avslappnad upplevelse.

Purobeach Dubai_7

Purobeach Conrad Dubai är med sin bohemiska lyx och själfulla atmosfär en av stadens bäst bevarade hemligheter och den perfekta platsen att tillbringa din lediga tid mellan anslutningsflygen. Vid längre uppehåll kan du stanna till på Conrad Dubai och bota din jet lag i en av hotellets elegant möblerade sviter som överblickar den vackra stadssiluetten.

Purobeach Conrad Dubai har öppet året året runt (10.00-01.00) med undantag för ramadan (19 juni – 18 juli).

* Priset för att hyra en solsäng ligger på cirka 222 kronor/dag mån-tors och 305 kronor/dag fre-sön samt helgdagar.

För mer information:
www.purobeach.com

UPP
Translate »