MAT OCH DRYCK

AMARELLI BLACK LABEL LAKRITS FÖR LAKRITSÄLSKAREN

Sedan 1731 har italienska Amarelli tillverkat godsaker som kan få vilken gottegris som helst att färdas långväga för att få sina söta behov tillfredsställda

amarelli2

Dessbättre behöver man i dessa dagar inte gå längre än till sin dator för att snabbt och bekvämt kunna beställa hem Amarelli Black Label, som är varje sann lakritsälskares våta dröm. Amarelli Black Label är tillverkad av ren lakrits från Kalabrien och görs enligt gamla traditioner och utan onödiga tillsatser. Eftersom detta är en ren produkt är den även glutenfri och därmed även trendig utan att ha anpassat sig till vad den moderna människan vill ha just nu.

Amarelli har tillverkats på samma sätt sedan ordet ”inne” betydde inomhus och inget annat. Visste du förresten att ren lakrits också använts som medicin sedan urminnes tider? Lakrits innehåller nämligen både B-vitamin, salicylsyra och antioxidanter. Här kan man i sanning tala om att förena nytta med nöje. Nästa gång du har huvudvärk kan du alltså testa med lakrits istället för en huvudvärkstablett . Om inte annat så smakar det betydligt bättre. Priset för 40 gram Amarelli Black Label ligger på 5 EUR om man beställer från Italien.

För mer information:
www.amarelli.it

UPP
Translate »