ASIEN

BANYAN TREE HOTEL BANGKOK

Banyan Tree Hotel Bangkok är ett hotell som uteslutande erbjuder sviter.

Banyan Tree Hotel Bangkok

De minsta sviterna på Banyan Tree Hotel Bangkok mäter 48 kvadratmeter och när du bokar ska du insistera på att få en svit med badkaret placerat framför fönstret. Att på kvällen ligga i karet femtioåtta våningar upp med Bangkok som breder ut sig där nere är en sån där sak som man bara måste få med sig.

Banyan Tree Hotel Bangkok

Nästa måste är att ta sig upp till restaurang Vertigo och Moon bar som båda är belägna på hotellets tak 61 våningar ovan mark. Där uppifrån har man en fantastisk utsikt över hela Bangkok – förutom att det blandas exceptionellt goda drinkar i Moon bar så serveras det fantastisk mat i restaurangen som när den öppnade faktiskt var Asiens allra första roof top grillrestaurang. Den som vill lära sig att laga gourmetmat från grunden kan varje tisdag gå till restaurang Romsai och bli undervisad av professionella kockar som guidar och tipsar om hur man gör. Kursen är dessutom gratis och en rolig aktivitet om man är ett gäng vänner eller varför inte utmana familjen? Sviterna är inredda i sobra färger och erbjuder en känsla av att vara hemma.

Banyan Tree Hotel Bangkok

Det är lyxigt, men inte flådigt, snyggt i ordets rätta bemärkelse. Atmosfären är internationell med tydliga inslag av Asien och detta gäller på hela hotellområdet. Ett hett tips är att boka in sig på några behandlingar i deras flerfaldigt prisbelönta Banyan Tree Spa. I hotellets Health Club går det att boka såväl yoga- som pilatesklasser. Från Banyan Tree Hotel Bangkok har man gångavstånd till det mesta. Det är ett perfekt hotell att bo på vare sig man är i staden i affärer eller åker dit för att shoppa.

Banyan Tree Hotel Bangkok

För mer information:
www.banyantree.com

UPP
Translate »