SPA OCH SKÖNHET

BJUD IN VÅREN MED RITUALS NYHETER FRÅN THE RITUAL OF SAKURA

The Ritual of Sakura är en av Rituals mest omtyckta dofter och i april introduceras tre nya innovationer till den uppskattade kollektionen. Upptäck helt nya The Ritual of Sakura Parfum d’Interieur, torrolja och Sakura-inspirerade Eau de Parfum Rêve de Hanami. Alla nyheter har en ljuvlig doft av körbärsblom och skapar en känsla av förnyelse i kropp, sinne och själ.

The Ritual of Sakura Parfum d’Interieur är en doftspray som bidrar till att skapa en exklusiv doftupplevelse i ditt hem. Rumssprayen kombinerar den delikata doften av rismjölk och körsbärsblom för en vacker blommig och mild känsla. Doften skapar en upplevelse av en ny början och vår i varje rum. Endast några få spray är nog för att boosta doften och skapa en unik atmosfär.

Låt varje dag kännas som en ny början med The Ritual of Sakura torrolja med 96% ingredienser av naturligt ursprung. Denna olja absorberas snabbt av huden, är otroligt vårdande och lämnar ett strålande och återfuktat resultat. Torroljan passar bra om du har torr och känslig hud. Doften är elegant av körbärsblom och rismjölk och skapar en förnyande känsla.

Dröm dig bort till Japans vackra Hanami-säsong då körsbärsblommorna slår ut och fira en ny början med nya Eau de Parfum, Rêve de Hanami. Körsbärsblom har en tydlig roll i denna doft full av krämiga, blommiga toner blandat med fruktiga doftnoter från lychee, päron och bergamot. Amber och trä skapar en rund karaktär till denna strålande doft. I undertonerna sätter vanilj och patchouli punkt för denna härliga vårparfym.

Dessa produkter finns tillgängliga från april 2021 i Rituals Cosmetics butiker och på RITUALS.com.

UPP
Translate »