RESMÅL OCH HOTELL

BO SOM EN KÄNDIS PÅ SEMESTERN

Har du någon gång drömt om att vara en berömd artist eller skådespelare? I så fall är du garanterat inte ensam. För majoriteten förblir drömmen just en dröm, men misströsta inte, HomeAway som är en av världens ledande uthyrare av semesterbostäder, ger alla en möjlighet till att, om inte bli en kändis, så åtminstone bo som en!

HomeAway erbjuder flertalet hem för uthyrning som tidigare ägts av eller fortfarande ägs av celebriteter världen över, liksom unika hem som förekommit i välkända filmer och TV-serier. Ett av guldkornen är mästermagikern Houdinis fem tunnland stora privata egendom beläget i Hollywood Hills, USA, komplett med eget vattenfall, pool, spa, sju lusthus och parkeringsplats för över 80 bilar.

Vill du hellre uppleva historiens vingslag och känslan av att tillhöra Hollywoods odödliga skådespelarelit? Då kanske Elizabeth Taylors före detta hem i Palm Springs, USA, är något för dig. Känns det fortfarande inte helt rätt? Vad sägs om att dyka rätt ner i Bahamas turkosblå vatten för att sedan soltorka på terrassen till Bougainvillea House Villa – en spektakulär villa som hyrts av bland annat Penelope Cruz samt figurerat på omslaget till Sports Illustrateds omtalade baddräktsnummer.

Vad sägs om:

Houdini Estate, Hollywood Hills, USA

Den legendariska trollkarlen Harry Houdinis gamla hem är något utöver det vanliga. På egendomen finns en vandringsled, ett naturligt vattenfall, sekelgamla palmer och exotiska växter liksom en pool, ett spa, en BBQ-yta, sju lusthus, en damm med Koi-fiskar och parkering för över 80 bilar.

Houdini Estate

Casa Elizabeth, Palm Springs, USA

Elizabeth Taylors tidigare hem i Palm Springs är fortfarande inrett med stora delar av skådespelerskans personliga ägodelar. Med fyra sovrum och fem badrum finns det gott om rum för alla. Palm Springs har länge varit ett populärt resmål för de rika och berömda, så passa på att kändisspana!

Casa Elisabeth

Extraordinär strandvilla, George Town, Bahamas

Bougainvillea House Villa har inhyst både miljardärer och Hollywood-kändisar. Med lyxiga faciliteter och omringat av vackra sandstränder förstår vi varför strandvillan blivit ett så populärt semestermål för kändisar.

Strandvilla, Bahamas

Möjligheterna är många och priserna är lika varierande som just möjligheterna.

För mer information: https://www.homeaway.se/

UPP
Translate »