MAT OCH DRYCK

DROSTDY-HOF’S BAG-IN-BOX

Sommaren är här! Drostdy-Hof Chardonnay Viogner och Drostdy-Hof Shiraz Merlot är två populära, prisvärda och mångfacetterade viner från Sydafrika som passar perfekt till trädgårdsfesten, midsommarfesten eller grillfesten i sommar – oavsett meny. Dessa två favoriter i kombination funkar med precis allt i matväg, men också som pratviner i ensamt majestät.

Drostdy-Hof Chardonnay Viogner och Drostdy-Hof Shiraz Merlot passar lika bra att dricka som sällskapsdryck som till mat och de funkar med fördel till flera olika smaker – och gör sig utmärkt till sommarbuffén.

Drostdy-Hof Chardonnay Viogner

Är ett torrt vin med medelfyllig smak av nektar, persika, citrus och äpple. Doften är fruktig och aromatisk med inslag av persika, mandarin och nektar. Vinet passar mycket bra till rätter med fisk, skaldjur och fågel.

Produktinformation

Drostdy-Hof Chardonnay Viogner
Artikelnr: 15558
Land: Sydafrika, Western Cape
Pris: 219 kr
Alkoholhalt: 13,%
Råvaror: Chardonnay 90%, Viogner 10%

Drostdy-Hof Shiraz Merlot

Har en bärig, aningen rökig doft med inslag av svarta vinbär, skogsbär, gräs och vanliga ektoner. Generöst fruktig smak och mjuka tanniner. Bärig karaktär med inslag av solmogen mörk frukt, tobak och örter. Vinet passar utmärkt till det grillade köttet med tillbehör.

Produktinformation

Drostdy-Hof Shiraz Merlot
Artikelnr: 12038
Land: Sydafrika, Western Cape
Pris: 209 kr
Alkoholhalt: 13,5%
Råvaror: Shiraz 46%, Merlot 38%, Petit Verdot 13%, Övriga  3%

UPP
Translate »