UTVALT FÖR DIG

EMIRATES SJU LOUNGER I DUBAI

Emirates utökar antalet flygningar mellan Stockholm och Dubai med ytterligare tre avgångar per vecka till sex avgångar i veckan. Passagerare i business och förstaklass har numera tillgång till sju lounger i Dubai.

̶  Att vi utökar antalet flygningar mellan Stockholm och Dubai bekräftar vår fortsatta satsning i Sverige. Den svenska marknaden är väldigt viktig för oss. Med två dagliga avgångar tre dagar i veckan möter vi behovet hos våra svenska resenärer ännu bättre, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates.

Resenärer från Sverige som åker med Emirates till destinationer som bland annat Ho Chi Minh, Colombo, Manila, Kapstaden och Durban får kortare mellanlandningar och snabbare anslutande flygningar. Detta gäller även resor till Auckland och destinationer i Indiska Oceanen.

För svenskar som vill åka på en weekend till Dubai innebär de nya flygningarna bättre ankomst- och avgångstider under helgen. Svenska resenärer kan anlända till Dubai fredag morgon, med hela dagen framför sig och åka hem igen på söndag eftermiddag.

Passagerare som reser i First Class och Business Class har alltid axess till någon av Emirates lounger i Dubai, där det bland annat erbjuds lagad mat, ett stort utbud färska frukter och sallader, champagnebar och personlig skoputsning. Antalet lounger gör att resenärer i transit alltid har en lounge i närheten av avgångsgaten.

Vår medarbetare som besökt några av Emirates lounger säger så här: De har den smidigaste flyglösningen via Dubai till många destinationer som bland annat till Mauritius, Maldiverna och Seychellerna som är populära resemål för oss svenskar. Den som flyger Business eller First Class har tillgång till flygvärldens bästa dryckesutbud samt tilltalande rätter och tilltugg av olika slag.

I Dubai finns inte mindre än sju lounger med champagnebar och alla behövliga faciliteter. Därmed finns alltid någon lounge nära gaten, oavsett från vilken terminal och gate flyget avgår till för er nästa destination.

Läs även om Emirates nya höjdare på https:www.firstclassmagazine.se/hojdar-skumpa-hos-emirates/

UPP
Translate »