ASIEN

FOUR SEASONS I HONG KONG

Med sina nio rumskategorier mellan 45 och 319 kvadratmeter har Four Seasons Hong Kong något att erbjuda alla.

HKG_077

Hotellet är centralt beläget mitt i finansdistriktet och ligger på gångavstånd från det mesta som denna underbara stad har att erbjuda.

HKG_395

Vi rekommenderar att försöka få ett rum med utsikt över hamnen, men lämnar garanti på att även utsikten mot stan är storslagen, i synnerhet från hotellets översta våningsplan. Om du är i stan på semester, eller har en dag eller två över, så kan du med fördel prova någon av hotellets inte mindre än tre bassänger. I rummen är det lyx som råder, och som på de flesta andra hotell av den här kalibern kan man välja mellan västerländsk eller asiatisk stil. Självklarheter som 46 tums tv-apparater, inbyggd tv i badrummen, DVDspelare och gratis trådlöst bredband finns naturligtvis.

HKG_378

Vare sig man bor på hotellet eller inte så får man för allt i världen inte missa restaurang Lung King Heen som faktiskt var den första kinesiska restaurangen i världen att erhålla hela tre prestigefyllda stjärnor i Guide Michelin. Här äter man de läckraste av asiatiska rätter. Det kanske allra bästa är att deras luncher är minst lika goda och välgjorda som kvällsmenyn, men till mycket rimliga priser. I restaurang Caprice står inte mindre än 25 kockar redo att tillaga mat från den internationella arenan. Här har man dessutom byggt upp en erkänd vinkällare med fokus på drycker från Bourgogne och Bordeaux. I källaren intill finns ett helt enormt utbud av franska ostar! På hotellets egna spa finns ett stort utbud av behandlingar. En specialitet är deras signaturansiktsbehandling som gör att man känner sig tio år yngre på en timme. Såväl hon som han kan få naglarna manikyrerade i deras nailbar.

HKG_384

För mer information:
www.fourseasons.com

UPP
Translate »