ASIEN

RITZ-CARLTON I HONG KONG

Det var liksom ingen som visste hur högt det här hotellet skulle bli under tiden det byggdes.

Hotel Exterior (9)

Det vi direkt kan säga är att man absolut inte får missa baren Ozone på våningsplan 118, och inte heller någon av hotellets inte mindre än två flerfaldigt belönade Michelinrestauranger: Tin Lung Heen och Tosca. Ritz-Carlton i Hong Kong tillhör gräddan av Asiens hotell och är världsberömt för sin service. Hotellet ligger i Kowloondistriktet med underbar utsikt över och närhet till allt som man bara måste se i Hong Kong, Temple Street Night market inkluderat. Vi slår ett extra slag för The Carlton Suite som har 180 graders utsikt mot Victoria Harbour (och lika många kvadratmetrar) från våningsplanen 113, 114 och 116.

Deluxe Victoria Harbour Suite

Det räcker liksom att komma upp till en av dessa sviter och ta fram kikaren, som finns i rummet så klart, och så behöver man knappt lämna sviten, det är bara att njuta. Fast det är klart, när man likväl befinner sig i Hong Kong så vore det ju direkt dumt att bara stanna inomhus. Från flygplatsen tar man sig till och från hotellet på under tjugo minuter, och till centrala Hong Kong tar det bara fem minuter. Glömde vi förresten nämna att det här är det högsta hotellet i världen? För er som reser mycket och är vana vid det bästa känns det onödigt att påpeka att det här hotellet levererar allt det som man som van hotellgäst förväntar sig.

rc_suite_bed_final_8bit

Det är lyxigt, påkostat, exklusivt och avslappnat. Man får helt enkelt det man betalar för, och med tanke på att vi befinner oss i Asien, så förstår ju vem som helst att det är överleverans som gäller. Ritz-Carlton är ett av First Class Magazines absoluta favorithotell i Hong Kong.

Carlton Suite - Victoria Harbour - Bedroom

För mer information:
www.ritzcarlton.com

UPP
Translate »