UTVALT FÖR DIG

INRED HEMMET MED DOFTER FRÅN RITUALS

Rituals presenterar nu tre nya dofter inom den exklusiva hemkollektionen Private Collection. De nya dofterna är friska Goji Berry, kryddiga Sacred Saffron och blommiga Jade Vine. Förvandla ditt hem till en plats av glädje med vackra dofter som skapar en harmonisk stämning.

Private Collection består, inklusive höstens nyheter, av 12 dofter inom serierna Fresh, Rich och Floral. Produkterna är menade att skapa en unik atmosfär i hemmet för att lugna själen och skapa en plats för nedvarvning. Förutom att mötas av de ljuvliga dofterna när du kliver in genom dörren, adderar produkterna även en vacker inredningsdetalj till varje rum med sin exklusiva design. De nya dofterna Goji Berry, Sacred Saffron och Jade Vine erbjuder både doftstickor, minidoftstickor och doftljus.

GOJI BERRY

Inom serien Fresh re-lanseras nu den omtyckta doften Goji Berry, berikad med röda frukter och sprakande grapefrukt. Denna populära doft lämnade kollektionen för en tid sedan men har varit så saknad att den nu introduceras på nytt.

SACRED SAFFRON 

Inom serien Rich introduceras nu den lyxiga och kryddiga doften Sacred Saffron, menad att skapa värme och välbefinnande i hemmet. Doften kombinerar noter från rosépeppar med dyrbar saffran, ingefära och kryddnejlika.

JADE VINE 

Upplev en sofistikerad doft av blomster med Jade Vine inom serien Floral. Doften är en elegant sammansättning av vita blommor, med varma och kryddiga noter, kombinerat med fin vanilj.

För priser och inköpsställen besök https://www.rituals.com/sv-se/home

UPP
Translate »