TEKNIK

DET GODASTE KAFFET KAN DU FÅ HEMMA

Att dricka kaffe ska vara en njutningsfull upplevelse.

Merch_EspGlass_JURA-Brand_emo_Print_10029

Det har det schweiziska företaget JURA tagit fasta på sedan starten 1931. JURA är ett modernt och innovativt företag i kaffebranschen och är det ledande varumärket inom premiumsegmentet för helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk, kontor och restaurang.

Fyra miljoner sålda kaffemaskiner är bevis nog. JURAs innovativa helautomatiska kaffemaskiner har revolutionerat marknaden och tagit kaffekvaliteten till nya höjder. Det ställs stora krav på en helautomatisk kaffemaskin. Gott kaffe är ingen självklarhet. Med maskinmodellen Z6 har JURA tagit nästa steg i utvecklingen. Z6 har berikats med en hel rad av innovationer som är världsledande på kaffemarknaden. Den mest revolutionerande nyheten är den så kallade pulsextraktionsprocessen (P.E.P©) som lyfter kaffearomens finaste nyanser ytterligare. JURA Z6 brygger kopp efter kopp med välsmakande espresso av jämnaste och högsta baristakvalitet. Nyligen släpptes också Z6 i svart kolfiber som Limited Edition.

jura

Suverän och harmonisk – så beskrivs looken hos denna ädla kaffemaskin. Schweizisk ingenjörskonst när den är som bäst. Och godast. JURA har också tagit fram en helt ny linje, E-linjen, som ligger i mittsegmentet av sortimentet. E-linjen har även den utrustats med pulsextraktionsprocessen och kan, precis som Z6, tillreda en krämig cappuccino med hjälp av en knapptryckning. Både JURA Z6 och E-linjen är dessutom kompatibla med JURA Coffee App. Du kan alltså styra dessa kaffemaskiner via din surfplatta eller smartphone! Med appen kan du anpassa din startskärm, ge dina favoritspecialiteter nya namn eller en egen bild och programmera dem precis som du vill ha dem serverade. Tryck bara på surfplattan eller din smartphone och din favoritkaffespecialitet rinner ned i koppen. JURAs svenska huvudkontor hittar du i Hammarby Sjöstad i Stockholm, och hit är alla välkomna. Här finns showroom, butik och en transparent serviceverkstad kallad Hospitality Center. Här erbjuds kompetent, individuell och personlig rådgivning till varje kund. Till en premiumkaffemaskin förväntas förstås premiumservice.

Juraevent + Alice bilder Jo¦êrgen 34-1

JURA har därför valt att använda ett mycket överskådligt schablonsystem för reparationer efter garantitiden som tydligt informerar om den maximala reparationskostnaden redan innan reparationen utförs. Återförsäljare finns också över hela landet. Några återförsäljare har även det exklusiva JURA Shop in Shop-konceptet som ytterligare ramar in JURAs värden. Tryggt och personligt både för privatpersoner och företag. Titta in hos JURA i Hammarby Sjöstad för uppleva framtidens kaffemaskiner.

Hospitality_Center_Schweden_redigerad

Utnyttja också möjligheten att provsmaka och fascineras av hur gott och enkelt JURAs kaffemaskiner tillreder alla önskvärda kaffespecialiteter – allt från klassiker som ristretto och espresso till specialiteter som latte macchiato och flat white – med en endaste knapptryckning.

För mer information:
www.jura.com

UPP
Translate »