TEKNIK

KAMERALARMET SOM DU INSTALLERAR PÅ ETT KLICK

På bara några minuter installerar du själv enkelt och smidigt kameralarmet Yoyocam 3G Indoor. Och sedan kan du koppla av från oron om hemmet, fritidshuset, bilen eller båten oavsett var du befinner dig.

yoyocam-3g-indoor-g33-angle-l-wallmount

Dessutom har vi på First Class Magazine upptäckt att kameran är ett utmärkt sätt att hålla ett extra vakande öga på hunden när den är ensam hemma.

Händer något skickas ett SMS-larm direkt till mobilen följt av högupplösta bilder – oavsett om det är hunden som inte sköter sig eller om det är ett pågående inbrott.

Det enda man behöver för att installera Yoyocam 3G är ett simkort, elström och några minuter. Det krävs varken nätverk eller tillgång till internet för att koppla upp, utan kommunikationen sker direkt via 3G/GSM. Att ställa in extrafunktioner som exempelvis schemalagd aktivering och intervaller för bildtagning hanteras via en användarvänlig app på svenska – både för iPhone och Android.

Yoyocam 3G Indoor har inbyggd infraröd rörelsedetektor samt högupplöst kamera med mörkerseende. Temperatur- och strömbrottsvakt finns också inbyggd, som via SMS larmar vid strömavbrott eller avvikande temperatur.

Har man redan ett villalarm installerat så är Yoyocam ett bra komplement om man vill veta varför larmet går igång. I många fall rör det sig om falsklarm där man nu med denna larmkameras hjälp snabbt kan avstyra onödiga utryckningar.

Mer info:http://www.yoyomotion.se

UPP
Translate »