AFRIKA

KHANONDO SAFARIS & TOURS

Vid gränsen mellan Zambia och Zimbabwe möttes jag upp av Alfred och likt den gentleman han är öppnar han dörren och lämnar över nyckeln samt säger: It is all yours now!

Det enda som faktiskt saknades var de vita handskarna och bilnyckeln serverad på ett silverfat.

IMG_1277

Vad han lämnar över är en vit pärla som jag ska ta mig runt med kring Victoriafallen. En vit, blänkande Hummer med en av de starkaste motorerna som finns. Oj, vad kul jag ska ha, tänker jag, och det har jag faktiskt också. Många förväntar sig att det är en stor man som kör en bil av det här märket. Jag är varken en man eller stor.

IMG_1244

Varför behöver man köra en Hummer vid Victoriafallen kanske ni undrar? Transfer är ju för det mesta inkluderat. Svaret är enkelt: det ger en otrolig frihet! Och sen är det faktiskt väldigt roligt. Khanondo safaris & tours som tillhandahåller denna bil som dock enbart fås på förfrågan för speciella förfrågningar tillhandahåller även tjänster som VIP pick-ups från flygplatsen i Victoria Falls eller vid gränsen till Zambia. Eller förresten var du än önskar blir upphämtad.

Företaget erbjuder också ett omfattande utbud av lyxaktiviteter i och omkring Victoriafallen. Vad du än önskar dig så kan Khanondo Safaris & Tours tillgodo se dina behov. Utmana dem, du lär inte bli besviken!

För mer information:
www.khanondosafaris.com

UPP
Translate »