TEKNIK

LEICA M MONOCHROM

Leica M Monochrom  är framtagen i ett enda syfte: att tillfredsställa den som älskar svartvita bilder – och som vill briljera

leica

Det senare kommer att bli en enkel konst med den här superkameran i händerna. Den är byggd med samma precision och teknik som sin föregångare Leica Maestro men har även begåvats med ett inte mindre än 2 gigabytes buffertminne som ser till att du kan ta bildserier upp till tre gånger snabbare. Kameran har en upplösning på 18 megapixlar och eftersom den inte har färgfilter sker ingen interpolering av pixlar och man får därför en mycket högre effektiv upplösning samt naturligare brus. Den ger ”riktiga” svartvita bilder med oöverträffad skärpa och dynamiskt omfång.

Leica M Monochrom har även inbyggda toningseffekter från svartvitt till sepia, cold eller seleniumtoning, det enda du behöver göra är att spara om bilden i JPEG och välja önskad effekt. Självklart kan du spara dina bilder i RAW-format för professionell efterbearbetning om det nu skulle vara nödvändigt. Är det dags att ta fotograferingen till nästa nivå?

För cirka 68 000 kronor är det fullt möjligt.

För mer information:
www.leica.com

UPP
Translate »