SPA OCH SKÖNHET

LERNBERGER STAFSING

Här på First Class Magazine gillar vi när det händer saker här hemma

ls

Vi skriver så mycket om det lyxiga utlandet, och det är så klart också väldigt roligt, men det är extra roligt när Sverige visar upp en lyxig sida också.

Ta Lernberger Stafsing som ett gott exempel. Patrik Lernberger och Mattias Stafsing har båda arbetat med hår och styling i många år, men tröttnade till slut på att endast vara tillgängliga för en utvald skara artister och kändisar. Med utgångspunkt i den skånska rapsoljan började de experimentera med hår- och hudvårdsprodukter hemma i köket, och som de själva säger: det ena ledde till det andra.

I dag håller de på allvar på att erövra marknaden med sina fina produkter. Lernberger Stafsing har bland annat tagit fram ett komplett hårvårdspaket till killarna, MR LR, som innehåller sju produkter med allt han behöver från rengöring till perfekt finish. Ja, det finns till och med hårspray.

Om du fortfarande sitter och tycker att du som kille eller man bara ska vakna, tvätta dig i ansiktet och så är du klar för att möta dagen, så är det kanske dags att tänka om. Självklart är alla produkter fria från alla de där onödiga ämnena som ingen vare sig vill ha eller behöver.

För mer information:
lernbergerstafsing.com

UPP
Translate »