TEKNIK

LIBRATONE ZIPP COPENHAGEN EDITION

Letar du efter den perfekta portabla högtalaren? Kolla in Libratone Zipp Copenhagen Edition!

Libratone

Den som följt oss ett tag vet att vi älskar bra ljud! Säkerligen beror det på att hela redaktionen också älskar musik! Och sen gillar vi ju design också. Så lämpligt då att Libratone nu i dagarna lanserar en ny exklusiv version av sin portabla trådlösa ZIPP-högtalare: Copenhagen Edition – särskilt framtagen för den som älskar inredning och design. Och musik!

Copenhagen Edition har en bas av aluminium, läderhandtag och ett mjukt överdrag av italiensk ull. Precis som ZIPP och ZIPP Mini erbjuder Copenhagen Edition samma flexibla multi room-system, samma rika och kraftfulla ljud och samma smidiga anslutning. Vare sig du väljer ZIPP eller ZIPP Mini så är båda högtalarna utrustade med specialdesignade delar – inga standardkomponenter.

Med 360° FullRoom ljud, wifi- och bluetooth-anslutning samt 8-10 timmars batteritid, är de idealiska för streaming överallt i hemmet, inom- eller utomhus. De nya ZIPP:arna kan kopplas upp mot Spotify och är fullt ut kompatibla med Apple Music, har ett intuitivt touch-gränssnitt, högtalarfunktion samt streaming och lagring av upp till fem internetstationer. Pris 3199-3899 SEK.

För mer information:
www.libratone.com

UPP
Translate »