SPA OCH SKÖNHET

LIMITED EDITION FRÅN RITUALS – THE RITUAL OF TSURU

Upptäck The Ritual of Tsuru, en kollektion i varma nyanser av rött och sprakande guld. Den japanska tranan utgör en vacker symbol för serien och produkterna innehåller spännande ingredienser så som guld och bonsai.

Efter Rituals samarbete med Rijksmuseum i Amsterdam och skapandet av Amsterdam Collection, inleddes ett samarbete för att även skapa denna nya och vackra limited edition. Med inspiration från klassiska, handmålade kimonos som bevaras på Rijksmuseum, har denna kollektion kommit att handla om lycka och ett långt, välmående liv.

MÖT KOLLEKTIONEN

Addera en touch av guld till varje duschritual med duschskummet från The Ritual of Tsuru, perfekt för att vårda huden och överraska sinnet. Duscholjan från kollektionen är också ultimat för att både rengöra och vårda huden och den näringsgivande oljan känns silkeslen mot huden. Den exklusiva kroppsskrubben exfolierar, återfuktar och mjukgör huden och tack vare en touch av guld skapas också en fantastisk lyster. Skrubbens rika och mjuka formula är lätt att applicera på huden och de kraftiga skrubbkornen exfolierar och förnyar. För en lyxig stund i badet är den vackra röda badbomben perfekt och den skapar också ett ljuvligt skimmer på huden tack vare små fina guldpartiklar. Ge ytterligare kärlek till huden med den återfuktande kroppskrämen som framhäver hudens naturliga lyster.

Fyll sinnet med lycka och glädje med hjälp av kollektionens exklusiva doftljus som skapar en varm oas i hemmet. Förstärk doftupplevelsen och skapa en än mer gyllene atmosfär med doftstickorna. För extra lyx i kök eller badrum är The Ritual of Tsuru handtvätt och handbalmdet perfekta kitet. Förutom att kitet skapar en fin inredningsdetalj är handtvätten rengörande och lystergivande medan handbalmet ger näring till händerna.

Upplev värme från insidan med det utsökta chai-téet från The Ritual of Tsuru. Ett ljuvligt te med gurkmeja och noter av lakritsrot, kanel, ingefära och andra värmande element. Kollektionens underbara gåvosetet är perfekt att unna sig själv eller att ge bort till vänner och familj. Gåvosetet innehåller duschskum, kroppskräm, doftljus och badbomb.

Rituals limited edition Tsuru kommer att finnas i butik från och med den 30:e september.

För mer information: https://www.rituals.com/sv-se/home

UPP
Translate »