UTVALT FÖR DIG

RESVÄSKOR I ALUMINIUM FRÅN SAMSONITE

Samsonite är stolta över att presentera ett helt nytt sortiment premiumresväskor i aluminum – Lite-Box Alu™. Med design hämtad från populära Lite-Box Curv®, är den robusta aluminiumversionen en given framtida klassiker.

Lite Box Alu-kollektionen är talande exempel för intelligent design. I utvecklingen av kollektionen hade vi visionen om en framstående produkt med designelement av högsta kvalitet, säger Erik Sijmons, Designchef på Samsonite.

För den som vill resa stilsäkert är Lite-Box Alu-serien det ultimata valet. De högkvalitativa resväskorna finns i både check-in och kabinstorlek och är tillverkade av eloxerad aluminium. Det slitstarka materialet ger ultimat skydd för personliga tillhörigheter och får ofta mer karaktär med åldern.

Med våra kunder i åtanke har vi designat en framstående väska med robusta och högklassiga funktioner, men som fortfarande känns elegant att ha med sig på resan, fortsätter Erik Sijmons.

På insidan ges bästa förutsättningarna för att packa smart med välorganiserade fack. Tysta hjul och ett förlängningsbart handtag gör en smidig resa och väskan har vidare utrustats med ett nytt säkert låssystem med TSA-funktion. Utöver basfunktioner erbjuder Samsonite även möjlighet att sätta personlig prägel på sin Lite-Box Alu i form av monogram.

För mer information och priser: www.samsonite.com

UPP
Translate »