MAT OCH DRYCK

MAISON MUMMS ÅTERKOMST FRÅN 80-TALET

Med innovativ flaskdesign och en elegant druvblandning visar Maison Mumm att de med Grand Cordon är redo att återta sin ledande ställning från 80-talet.

Med sprudlande bubblor och en färg av skimrande guld doftar Grand Cordon av mogen persika, aprikos och ananas följt av vanilj, smörkola, torkad frukt, jäst och honung. I smaken är vinet intensivt och komplext med toner av färska frukter och kola. Grand Cordon är ett elegant vin.

Mumm Grand Cordon står för triumf och stolthet. Den symboliserar framgångar som ska firas – antingen med en skål till den glädjefyllda stunden, eller till en njutningsfull måltid där vinet bäst serveras till vitt kött eller fisk som marulk, röding eller öring.

Flaskans design är framtagen av Maison Mumms Chef de Caves, Didier Mariotti, i samarbete med den prisbelönta designern Ross Lovegrove. Resultatet av samarbetet är den mest innovativa flaskan i Maison Mumms historia. Det ikoniska röda bandet som varit en del av Mumms design i 140 år nytolkas och är nu ingjutet i flaskan. Dessutom är formen unik med en lång och slank hals, vilket bidrar till att aromerna i vinet utvecklas på ett speciellt sätt.

Mumm Grand Cordon är en hyllning till varumärkets arv och dess motto ”Dare. Win. Celebrate”.

UPP
Translate »