ASIEN

MAXA MALDIVERNA PÅ CONSTANCE RESORTS

Maldiverna. Det är bara att kapitulera. Eventuella förutfattade meningar om trötta semesteranläggningar kan du lägga bakom dig direkt. Historierna du har fått berättade för dig är sanna och Maldiverna är fantastiskt.

1. DSC_0399 FAVORIT

Foto: Pontus Larsson

Vare sig man önskar sig lata dagar på stranden eller om man vill ha en aktiv semester så har Maldiverna det. Att vädret är strålande går jag inte närmare in på, och det känns onödigt att beskriva vattnets färg och temperatur, det ska du bara ta för givet. De flesta åker till Maldiverna under årets tre första månader – vi gjorde som så många gånger förut och åkte i april.

Det skulle visa sig att vädrets makter var på vår sida: strålande sol och vackert väder i en hel vecka!

Först besökte vi Constance Halaveli och bodde som kungar i en villa om två våningar, och hade egen pool i den privata trädgården som slutade där stranden började. Sedan tog vi båten över till Constance Moofushi och provade på hur det är att bo i en bungalow som står på pelare i vattnet.

Där kunde vi ta på oss simfötterna och gå ner i vattnet för att snorkla direkt från den privata terrassen. Vi har sett delfiner, snorklat vid korallrev, varit på vinprovningar, ätit underbar mat, slappat i solen och joggat på stranden i soluppgången.

Sammanfattningsvis kan det sägas att vi hade det bra och att det tog emot att åka hem. Välkommen till Maldiverna och Constance Hotel & Resorts.

LÄS OM:
Constance Halaveli
Constance Moofushi

UPP
Translate »