UTVALT FÖR DIG

NY FLYGLINJE STOCKHOLM-NEW YORK

Det isländska lågprisflygbolaget WOW air börjar flyga från Arlanda med start 18 november och lanserar samtidigt en ny flyglinje till New York City

statue-of-liberty-267949_960_720

Från och med 25 november kan svenskar flyga till New York via Reykjavik från 999 kronor enkel väg, inklusive skatter. Totalt kommer WOW air flyga till 7 destinationer från Arlanda till Nordamerika via Reykjavik.

– Genom att flytta från Västerås till Arlanda får vi möjlighet att erbjuda våra passagerare fler internationella anslutningar och vi får ett större flygnätverk. Vår affärsidé är att erbjuda resenärer prisvärda alternativ till USA och Kanada med kort transfertid i Reykjavik, säger Skúli Mogensen, vd och ägare, WOW air.

– Jag är uppväxt i Sverige så för mig känns det extra kul att vi blivit så väl mottagna i Sverige och att många svenskar väljer att flyga med oss både till Island och till våra destinationer i Nordamerika, säger han.

Resenärer som vill flyga till bolagets destinationer i Nordamerika gör ett kort stopp i Reykjavik på cirka 1 timme och 40 minuter. WOW air flyger från Arlanda till Washington, Boston, San Francisco, Los Angeles, Toronto, Montréal och New York (med start 25 november).

Med start fredag 18 november flyger WOW air fyra gånger per vecka mellan Arlanda och Reykjavik med vidare anslutning till USA och Kanada: måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar (med ytterligare flygavgångar under jul och nyår).

Den 8 september annonserades att WOW air även startar en linje från Stockholm till Miami. Även denna kommer att gå via Reykjavik. Linjen startar den 5 april, 2017. Premiärpriset startar från 1399 kronor enkel väg.

Bokning kan göras direkt via flygbolagets svenska webbsida:
www.wowair.se

UPP
Translate »