SPA OCH SKÖNHET

OCTOBER STOCKHOLM – DEN NYA STJÄRNAN PÅ MAKEUP-HIMLEN ÄR HÄR

October Stockholm är ett nytt stjärnskott på den svenska makeup-himlen som hyllar kvinnors skönhet och styrka. Först ut är October Stockholms kollektion med färgintensiva läppstift som både har lång hållbarhet och en mjukgörande effekt.

Vad som imponerar på oss på First Class Magazine är att October Stockholm stödjer Rosa Bandet med en krona per sålt läppstift – året om.

– Jag är kvinna och har tre döttrar. För mig är det självklart att alltid stödja bröstcancerforskningen, inte bara i oktober, som för övrigt är den månad som gett namn till mitt varumärke, säger Nina Holmgren, makeupartist och grundare i ett pressuttalande.

October Stockholm släpper nu som sagt sin första läppstiftskollektion, True Colours Collection. Kollektionen är vegan friendly och innehåller åtta färger: Absolute Pink, Burgundy Touch, Naked Truth, Real Cherry, True Red, Warm Wine, Velvet Sand och Mighty Umber.

Läppstiften är mjukgörande och lämnar en fin matt yta på läpparna. Formulan bevarar läpparnas naturliga fuktighet och innehåller vitamin E som återfuktar torra läppar. Konsistensen är slät och ger ett jämnt lager som stannar kvar länge utan att ge avtryck, vilket är perfekt för vindrickande och pusskalas.

Så att se vacker ut och samtidigt göra en god gärning tycker vi på First Class Magazine är en perfekt kombination.

För mer information: http://octoberstockholm.com/

UPP
Translate »