MODE

PANOS EMOPRIO LANSERAR MEANDER

I samband med sitt 30-års jubileum lanserar Panos en ny badbyxa för män

unspecified

Badmodedesignern Panos som har satt många trender inom badmode firar nu 30 år och lanserar i samband med det en ny innovativ badbyxa som sägs kommer att förändra mäns liv: Meandern.

– Meander är en revolution som innebär frihet för mannen att själv reglera badbyxans passform så att den passar för både vältränade lår och de som vill undvika zebraränder. För vem vill gå runt med olika nyanser på sin lår?, säger Panos Papadopoulos.

unspecified-1

Utan att byta byxa, kan mannen öppna upp sidorna på Meander med en väl dold dragkedja. Tyget rullas upp, fästes smidigt fram och bak med tryckknappar och blir en elegant kortare brief. Genom att öppna upp dragkedjorna får du dessutom utmärkt rörlighet för strand- och vattensport. Ett snabbtorkande material och den anatomiskt utformade innerbyxan ger en säker och bekväm passform för bästa känsla.

unspecified-3

– Med Meander behöver vi män inte längre välja utan vi får det bästa av två världar, en snygg design och praktisk funktion som ger oss möjlighet till full rörlighet, komfort och bränna utan ränder på låren, säger Panos.

För mer information:
www.panos.se

UPP
Translate »