UTVALT FÖR DIG

PUROBEACH EXPANDERAR

Purobeach-konceptet har sedan 2004 framgångsrikt etablerat sig med sina exklusiva beachklubbar runt Medelhavet. Varje Purobeach erbjuder en oförglömlig upplevelse med avslappnad och välkomnade stämning, stilren design, bekväma solsängar, specialkomponerad housemusik, god mat och drinkar. En perfekt destination för att skämma bort sig själv, sin kärlek, vänner och familj eller för ett inspirerande affärsmöte i sannbleisure anda.

Under 2019 kommer Puro Group expandera sitt koncept med 2 nya ställen. I juni öppnar Purobeach Denia med ett fantastiskt läge i den lugna semesterorten Denia i regionen Valencia på Costa Blanca. Staden är belägen vid foten av berget Montgó och är en modern och samtidigt historisk stad. Innan turismen nådde kusten var detta en romersk bosättning och staden var huvudstad i ett arabiskt kungadöme. I och med att staden ligger vid berget är denna kustlinje väldigt klippig med vikar och har en 20 km lång gyllene strand där Purobeach Denia ligger i anslutning till lyxiga lägenhetsresoret Amare. Från Alicantes flygplats tar det ca en timme till Denia.

Purobeach Denia

Puro Group öppnar även sin första beachklubb på den afrikanska kontinenten hösten 2019 i fiskebyn Taghazout vid Atlantkusten i Marocko. Taghazout är mindre känt än sina kustkusiner Essaouira och Agadir men erbjuder en fantastisk kustlinje, vackra stränder, surfing och utsökta skaldjur. Taghazout genomgår en elegant uppfräschning och öppnar en rad nya lyxhotell 2019 inklusive Fairmont, Marriott och Hilton. Som det mest ambitiösa Purobeachprojektet hittills kommer Taghazout Bay beachklubb få en yta på över 3 000 kvm med ett avkopplande poolområde, däck där du kan titta på solnedgången medan du lyssnar på mjuka baleariska takter från Puro Musics egna DJs, shoppingbutiker, terassrestaurang som serverar Purobeachs välkända och hälsosama M3 fusion mat och ett spaområde utomhus med ett holistiskt program för välbefinnande. Purobeach Taghazout blir ett nytillskott bland Puros avslappnande beachklubbar som också finns i Barcelona, Marbella, Palma och Illetas i Spanien samt Vilamoura i Portugal.

Purobeach Taghazout Bay
UPP
Translate »