UTVALT FÖR DIG

RESEPRYLAR PÅ FORMEX

Som den trendexpert jag är så har jag så klart varit på Formex, Skandinaviens kanske största designmässa. För First Class Magazien har jag tittat på lite nyheter inom resebranschen. Finns det några nya tendenser att titta på?

Skultuna lanserar en ny nyckelring. Den är elegant i sitt enkla formspråk, och jag är själv väldigt förtjust i hur de använder grönt läder tillsammans med mässing. Flott.

Agenturen Paper Me visade på Formex ett gäng roliga resejournaler som man kan använda på resande fot. Jag har själv använt dessa vid en lång resa i Portugal. Den blev snabbt full med tågbiljetter, museiekvitton och roliga bilder. Faktiskt en kul grej.

Charlotte Nicolin har gjort nya taggar till resväskan. Varför inte en glad kanin eller en söt utter? Personifiering är så klart en stor trend även i resebranschen.

Det finns så klart en massa väskor på Formex. Danska eko-företaget Uashmama gör snygga väskor – i papper!

Just detta med linne och det patinerade är något som växer starkt. Massa linne eller mönster som är något åldrat över sig. Här fina necessärer från danska Au Maison.

Och slutligen en fin necessär med superhjälte-tema från Printworks, som också hade snygga bokstäver. Dessa bokstäver kan du enkelt klistra på dina resväskor så ser man tydlig vem de tillhör på rullbanden.

UPP
Translate »