UTVALT FÖR DIG

RITUALS ADVENTSKALENDRAR OCH JULENS GÅVOSET 

Denna jul vill Rituals skämma bort dig eller dina nära och kära med gåvan av att finna lycka i de små tingen. Vi är ofta upptagna av att sträva framåt, men i själva verket ligger sann glädje i att vara tacksam för det vi har i just den här stunden. Rituals handlar om att sakta ned och njuta av doften och känslan av vackra kropps- och hemprodukter. Adventskalendrarna kommer i två olika utformande och innehåller 24 överraskande gåvor för kropp och själ. De små gåvorna kommer att få vem som helst njuta av nedräkningen till jul.

The Ritual of Advent – Deluxe Advent Calendar

Full med exklusiva överraskningar. Denna exklusiva och vackra adventskalender innehåller fina gåvor så som doftspray från Amsterdam Collection, minidoftljus från nyligen re-lanserade Private Collection och fuktgivande ampuller från Rituals hudvårdsserie The Ritual of Namasté. Pris 980 kr.

The Ritual of Advent – Exclusive Advent Calendar

 Skäm bort en vän, familjemedlem eller dig själv med den exklusiva advent kalender från Rituals. De 24 luckorna är fyllda med fina gåvor och skapar en härlig överraskning varje dag fram till jul. Några av gåvorna är duschskum från The Ritual of Samurai, ansiktsolja från The Ritual of Namasté och minidoftljus från Private Collection. Låt denna adventskalender vårda kropp och sinne och njut av harmoniska ögonblick varje dag.  Pris: 650 kr.

Rituals gåvoset

När julen väl börjar närma sig erbjuder Rituals nya och uppdaterade gåvoset som är den perfekta julklappen till alla. Gåvoseten har fått en ny vacker design och innehåller en underbar mix av kropps- och hemprodukter. Produkterna i gåvoseten är inte bara fina, utan skapar också fantastiska upplevelser genom kraften att bland annat lugna, balansera eller rena kropp och själ. Gåvoseten finns i nio olika serier och fyra olika storlekar för att passa alla.

Adventskalendrarna är tillgängliga från september 2019 på RITUALS.com och från oktober i Rituals butiker och på utvalda varuhus.  Gåvoseten är tillgängliga från oktober i Rituals butiker och på RITUALS.com.

UPP
Translate »