ASIEN

CAPELLA HOTEL I SINGAPORE

Tio minuter från Singapores pulserande stadsliv finns Sentosa Island, även kallad ”Singapores premier luxury resort location”

Pre-openning Photography

Här ligger lyxresorter på rad, och ön är särskilt intressant för golfälskare eftersom det är här man hittar Sentosa Golf Club – av många utsedd att vara en av Asiens bästa banor. Livet på Sentosa Island går i behaglig takt.

Det är grönt och härligt, här varvas strövområden med botaniska trädgårdar och det är här man hittar den omåttligt populära marinan One Degree 15. Och allt ligger som sagt bara en kort bilfärd från centrala Singapore. Capellasviterna har underbar utsikt över Sydkinesiska havet från de extra stora balkongerna. Självklarheter som ljudanläggning från Bose, nybryggt morgonkaffe från Nespresso och gratis trådlöst bredband ingår.

Pre-openning Photography

För boende i någon av sviterna är dessutom alla icke alkoholhaltiga drycker i minibaren inkluderade i priset. Den som önskar ytterligare enskildhet, och större utrymme, bokar med fördel in sig i någon av villorna som finns på området. I dessa har man över 400 kvadratmeter att förlusta sig på.

63845132-H1-LW2818_SB6863045_Pool_View_5616x3744

Capella har naturligtvis ett eget spa, det är dessutom klassat som ett av stadens bästa. På Auriga spa fokuserar man särskilt på det naturliga och ekologiska, alla produkter som används vid behandlingar kommer från The Organic Pharmacy. Den som har tid bör definitivt prova en ”Auriga Detox Day”. Behandlingen sträcker sig över fyra timmar och börjar med en 45 minuters full body scrub. Efter detta lindas man in i sjögräs för att rena och återfukta huden, följt av en 90 minuters lymfdräneringsmassage med fänkål och enbär. Det hela avslutas med en djuprengörande ansiktsbehandling. Efter avslutad behandling ingår en underbar måltid på restaurang The Knolls. Vi kan garantera att du kommer att känna dig som den fräschaste människan i lokalen.

För mer information:
www.capellahotels.com

UPP
Translate »