ASIEN

FAIRMONT HOTEL I SINGAPORE

Det ligger mitt i lejonstaden med gångavstånd till allt som heter nöjen och shopping

24494213-H1-RTP-007

Fairmont Singapores läge är perfekt vare sig man vill strosa i Fort Canning Park eller ta del av det pulserande utelivet i Clarke Quay. Den som gillar att skämma bort sig själv med lyxiga spabehandlingar ska definitivt ta en närmare titt på Fairmont Singapore. Innanför hotellets rundade fasad gömmer sig nämligen ett av Asiens största spa.

24493763-H1-RTP-150

Willow Stream Spa at Fairmont Singapore stoltserar med inte mindre än 23 behandlingsrum, varav två är anpassade för par och har en privat jacuzzi. I anslutning till Willow Stream finns dessutom utomhusområdet med två stora pooler. Utbudet av restauranger och barer går inte av för hackor. Fairmont Singapore erbjuder hela femton olika alternativ, allt ifrån japanska specialiteter på restaurant Mikuni till traditionell kinesisk mat serverad i Szechuan Court.

24494057-H1-RTP-130

I Alligator Pear serveras särskilt nyttig mat för den som önskar det, och Prego, en av stadens allra populäraste italienska restauranger, känns som en härlig trattoria någonstans mitt i Italien. I den sistnämnda svängs pizzadegarna i luften och man har tillgång till ett rikligt utbud av viner som serveras per glas.

59491398-H1-RTP-257

Även den som checkar in i något av Fairmonts standardrum har mycket att se fram emot, men vi vill slå ett extra slag för någon av Fairmontsviterna. De största är 115 kvadratmeter stora. Som boende i någon av dessa (be om en svit med utsikt över hamnen!) får man även tillgång till Executive Lounge där en underbar frukost serveras i en avslappnad miljö. Efter en dags shopping är det med fördel till samma lounge man tar sig för att avnjuta en eftermiddagsdrink och inmundiga några av läckerheterna från den generöst tilltagna buffén med både varma och kalla smårätter. Missa inte heller baren City Space på sjuttionde våningen. Utsikten är spektakulär!

För mer information:
www.fairmont.com/singapore

UPP
Translate »