UTVALT FÖR DIG

SNART ÖPPNAR BANK HOTEL I STOCKHOLM

Bank Hotel är Stureplansgruppens unika livsstilshotell vid Nybrovikens kaj som öppnar i Augusti. Hotellet beskrivs som ett exklusivt boutiquehotell vid Nybroviken, perfekt beläget mitt i Stockholms shopping-, kultur- och nöjesdistrikt. Bank Hotel erbjuder 115 klassiskt moderna hotellrum samt flera restauranger och barer av internationell klass.

Beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen ligger det nya hotellet vars byggnad är från 1910. Efter en flerårig ombyggnation där man tagit tillvara på det tidigare bankpalatsets originaldetaljer öppnar här nu ett unikt boutiquehotell.

De 115 rummen går i en harmonisk färgskala med taktila material som sten, trä och exklusiva tyger. Av de åtta omsorgsfullt designade sviterna är den största, Bank Extreme Terrace Suite, på 185 kvadratmeter med fönster från golv till tak och en imponerande kungsterrass med utsikt över Nybroviken.

Med sin elegant internationella atmosfär och inbjudande sociala ytor är Bank Hotel en självklar mötesplats. Restaurangerna samt barerna välkomnar upp till 1000 gäster. Originaldetaljer som väggmålningar, ett sex meter högt glastak och marmorgolv bildar en exklusivt historisk fond.

Bank Hotel lever dygnet runt. Börja dagen med en à la carte-frukost i den varsamt renoverade bankhallen eller avsluta kvällen på den lummiga takterrassen njutandes av utsikten över ett grönskande Djurgården och en perfekt blandad cocktail.

Bank Hotel öppnar 22 augusti 2018 och är nu öppet för bokningar på http://bankhotel.se.

UPP
Translate »