UTVALT FÖR DIG

SODASTREAM CRYSTAL

SodaStream Crystal är den perfekta kolsyremaskinen för alla som vill göra sina egna bubblande dryckar hemma. Den är utöver detta elegant och miljösmart.

SodaStream Crystal är en av marknadens populäraste kolsyremaskiner. Designen är elegant jämfört med andra kolsyremaskiner i och med att man inte kan se flaskan. Den är nämligen dold inuti en stängd behållare. SodaStream Crystal är en enkel och kompakt kolsyremaskin som framställer bubbelvatten och läsk utan vare sig elektricitet eller batterier. Man behöver bara trycka på en knapp.

Modellen passar därför in i de flesta hem och kan utan problem stå framme. Många andra modeller från Soda Stream använder plastflaskor medan SodaStream Crystal använder istället glasflaskor. Något som gör att det blir snyggare att servera direkt ut flaskan. Således också en mindre miljöpåverkan.  

Man kan kolsyra vatten med minimal miljöpåverkan med alla SodaStream-modeller, men det finns ett par egenskaper som gör att SodaStream Crystal står ut. Den här modellen kan till exempel vara ett bra alternativ om man är orolig för att flaskor som inte skruvats på plats ordentligt ska explodera.

En egenskap som skiljer SodaStream Crystal från andra SodaStream-modeller är nämligen en mekanism som automatiskt låser fast flaskan, och man behöver därmed inte skruva fast den själv. Detta sliter mindre på både flaskan och maskinen, och det minskar även risken för att flaskan inte ska bli fastsatt ordentligt.

Enkel rengöring och tre kolsyrenivåer

Flaskan bevarar väl kolsyran i både bubbelvatten och läsk. Bubbelvattnet även smakar bättre än i en plastflaska. Glasflaskan tål dessutom maskindisk, så när flaskan blir smutsig går det snabbt och enkelt att rengöra den.

SodaStream Crystal har totalt tre olika kolsyrenivåer som gör det möjligt att få den perfekta mängden kolsyra i drycken.

Med kolsyrepatronen som ingår kan man göra upp till 60 liter bubbelvatten beroende på hur mycket kolsyra man vill ha i vattnet.

SodaSteam har nyligen lanserat 2 nya smaker Blueberry & Lime och Rasberry & Mint. Vi kan konstatera att båda smakerna faller barnen i smaken och troligen oss vuxna också som en mild fördrink sommaren 2021. För dessa två nya smakerna är verkligen sommaren personifierad.

UPP
Translate »