NORDAMERIKA

SPELA GOLF I NEW YORK

Har du funderat över om det går att spela golf i New York? Det gör det och vi vet var man spelar.

golf-462323_1280

New York City är ett perfekt resmål för alla golfspelare i sommar. Staden har flera bra golfbanor i de fem stadsdelarna som passar både nybörjare och proffs, och spelare i alla åldrar. I New York City finns flera privata och offentliga golfbanor samt driving ranges, och varje stadsdel erbjuder olika golfprogram och specialpriser. New York City Department of Parks & Recreation ger också New York City-bor lägre priser om de kan visa upp bevis för att de bor i staden.

Här är några av golfbanorna som finns i New York City!

bronx-98079_640

Bronx:

 • Det nyöppnade Trump Golf Links på Ferry Point har placerat Bronx på kartan som nästa spännande destination för golfare. Banan är öppen för allmänheten och är längst av banorna i New Yorks stadsdelar med sina 6,7 kilometer. Det här är den första nya golfbanan sedan Marine Park öppnade 1964. 18-hålsbanan är designad av Jack Nicklaus, och är en toppmodern bana som erbjuder utsikt över East River, Whitestone Bridge och Throgs Neck Bridge.
 • Pelham Bay & Split Rock Golf Course är den enda 36-hålsbanan i New York City. Banan är designad av John Van Kleek.
 • 9-hålsbanan Mosholu Golf Course i Norwood är en liten men mäktig bana. Banan är familjevänlig och passar både nybörjare och proffs.
 • Van Cortlandt Park Golf Course, som spelats av basebollspelarna Babe Ruth och Willie Mays, är den äldsta golfbanan i landet och har nyligen renoverats och bland annat fått sju nya greener.
 • Turtle Cove Golf Center i Pelham Bay Park är en privat golfbana som erbjuder träningsstationer där besökare kan träna sin swing.

Brooklyn:

new-york-city-336475_640

Medan det kan vara livat på Coney Island i sommar, är Brooklyns golfscen ett lugnare sätt att njuta av staden.

 • Dyker Beach Golf Course har utsikt över Verrazano Narrows Bridge och New York Harbor i fjärran. 18-hålsbanan är en komplett mästerskapsbana med fina fairways och ett nytt klubbhus i hjärtat av Dyker Heights.
 • Marine Park Golf Course, som också är en 18-håls mästerskapsbana, erbjuder panoramautsikt över Jamaica Bay. En ny golfstudio är planerad till senare i sommar.
 • Brooklyn Golf Center erbjuder en driving range på Flatbush Avenue som är perfekt för träning.

Manhattan:

manhattan-566667_640

Manhattan erbjuder två professionella golfbanor som får besökare att glömma bort att de är i New York City.

 • Ta Randall’s Island buss från 125th Street till Randall’s Island Golf & Entertainment som erbjuder något för golfare i hela familjen. Här kan golfare öva på sin sving, ta lektioner av tränare från NBCs Golf Channel Academy och njuta av god mat och öl från 27 mikrobryggerier på Community House Beer Garden and Grill.
 • Golf Club på Chelsea Piers, på West Side, har utsikt över New Yorks hamn. Det här är Manhattans enda driving range som ligger utomhus, är i flera våningar och som har en fairway på över 180 meter. Golf Club är öppet året runt. Här finns flera eventlokaler och en Golf Academy på 185 kvadratmeter som gör Chelsea Piers ett måste att besöka för golfare.

Queens:

Queens erbjuder golfbanor och driving ranges för både nybörjare och proffs.

 • Clearview Park Golf Course har nyligen renoverats och har nu en 740 kvadratmeter putting green samt nybyggda tees som är anpassade för golfare på alla nivåer.
 • Forest Park Golf Course erbjuder över 5,4 kilometer av trädkantade fairways med utsikt över stadens skyline.
 • En fantastisk utsikt får också besökare på Douglaston Golf Club. Golfklubben ligger på den högsta punkten i Queens och är en av stadens mest populära golfbanor.
 • Golfare kan också kolla in den utmanande 4,2 kilometer långa golfbanan Kissena Park Golf Course, samt driving rangers på Alley Pond Park och Flushing Meadows Corona Park.

Staten Island:

Stadens grönaste stadsdel är en ljuv tillflyktsort för de som vill komma bort från jäktet i de andra stadsdelarna.

 • På La Tourette Golf Course i New Springville hålls den årliga New York City Amateur Championship i maj varje år. Den 6,1 km långa golfbanan har även en fullskalig driving range och en gammal herrgård, där klubbhuset är placerat, med utsikt över Richmond Tour.
 • Silver Lake Golf Course erbjuder golf för hela familjen på sin 18-hålsbana. Här kan golfare äta middag utomhus på restaurangen Veranda som har utsikt över den vackra golfbanan.
 • Vid de böljande kullarna och de pittoreska omgivningarna i Grand Oaks Country Club ligger South Shore Golf Course. Här finns nya tees och förbättrade gräsmattor som bidrar till att golfbanan är en favorit hos lokalbefolkningen.

För mer information:
nycgo.com/golf

UPP
Translate »