UR & JUVELER

TASSELS – EN NY SMYCKESKOLLEKTION FRÅN SEBASTIAN SCHILDT

Sebastian Schildt är en av Sveriges främsta silversmeder och juvelerare och sedan 2011 driver han det förstklassiga Galleri Sebastian Schildt

sschildt

Tassel med mabépärla och sötvattenpärlor i guld och silver 26 000 SEK

Nu lanserar Sebastian sin första smyckeskollektion bestående av handgjorda och unika tasselhalsband. Tassels är ett smycke där hårt möter mjukt för att skapa ett intressant tidlöst smycke. Varje ädelsten är påträdd för hand och är ett resultat av Sebastians passion och kreativitet.

Tassels är en exklusiv smyckeskollektion för den moderna kvinnan som vågar ta för sig. Kollektionen består av ett flertal smycken där variationen är stor. Unika detaljer, färger och längder ger varje tassel ett eget uttryck och skapar en personlig look.

cb_SEBASTIAN_SCHILDT_001

Tassel i vitguld, briljanter och svarta diamanter 120 000 SEK

– Ett smycke är så mycket mer än något du bara hänger på dig, du klär dig i det. För mig är tassels något klassiskt som har en lång spännande historia i många kulturer. Jag vill att varje smycke ska ge styrka och självförtroende till kvinnan som bär det, säger Sebastian Schildt.

Tasselhalsbanden tillverkas för hand av Sebastian Schildt i hans verkstad i Stockholm. Den exklusiva tillverkningsprocessen innebär att kunden kan framföra eventuella önskemål eller preferenser gällande smyckets utformning. Tyngden i de juvelbeströdda smyckena talar för ett mästerligt hantverk där design står i fokus. Sebastian hyser stor passion för ädla stenar, och stenen används som utgångspunkt när smyckena tillverkas.

Varje tassel går att kombinera med olika halskedjor för att skapa en stor variation och fler möjligheter för bäraren att skapa det perfekta smycket tillsammans med Sebastian.

För mer information:
www.sebastianschildt.se

Foto: Carl Bengtsson

UPP
Translate »