TEKNIK

TOMTOM GOLFER

TomTom Golfer. Vad sägs om att ha din egen caddie kring handleden under de närmsta 34 000 rundorna?

TomTom Golfer

Ja, för information om så många banor finns nämligen inbyggd i TomTom Golfer, ”armbandscaddien” med GPS och klocka som hjälper dig att bli en ännu bättre golfare.

TomTom Golfer berättar allt du behöver veta om banan du spelar på. Den lokaliserar vart du befinner dig, mäter avståndet till nästa hål och visar upp hinder på vägen. Den inbyggda GPS- funktionen håller reda på dig och banan så du kan koncentrera dig på att prestera ditt yttersta vart än i världen du befinner dig och oavsett om du tidigare spelat banan eller inte. Bara i området kring Stockholm finns information om ett sjuttiotal banor och i området kring Göteborg och Malmö finns över fyrtio i respektive region.

Via en mobilapplikation uppdateras information om banorna kontinuerligt och du har på så sätt alltid korrekt input inför ditt spel. Det här är en ypperlig present till dig själv eller någon som du vet vill förbättra sitt spel. Priset ligger på 2 199 kronor och får väl anses vara en blygsam investering för den som har för avsikt att bli proffs.

För mer information:
www.tomtom.com

UPP
Translate »