Annons från The Wine Company

VINO SELECT FRÅN THE WINE COMPANY

The Wine Company’s Vino Select är ett fantastiskt sätt att bekanta sig med nya viner.

Den internationella vinvärlden har vuxit enormt de senaste åren. Aldrig förr har det funnits så många fantastiska viner. Men den snabba utvecklingen har också gjort utbudet mer oöverskådligt därav finns Vino Select. Våra kunder visade tydligt att de ville lära sig mer om vin och den fascinerande vinvärlden, därför startade vi Vino Select. I januari 2019 firar The Wine Company´s koncept Vino Select 5 års jubileum.

Vino Select är en vinklubb, utan fast medlemskap. Du betalar för varje vinpaket – utan månadskostnad eller bindningstid. Fyra gånger om året erbjuds du ett vinpaket med 12 flaskor, med sex olika, noga utvalda viner samt en mängd användbar information sammanställd på vinkort. Provningsanteckningar och matrekommendationer samt information om odlingsområdet och producenten presenteras på vinkort som medföljer varje vin. Nya kunder får sitt välkomstpaket fraktfritt skickat hela vägen hem till dörren.

Det är dessutom en blandning av etablerade vinproducenter och intressanta nykomlingar. Vinerna väljs ut av våra sommelierer efter omfattande provningar.

Du kan när som helst säga upp eller göra ett uppehåll i Vino Select-tjänsten. Det enda du behöver göra är att skicka ett meddelande till oss. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med ett vin så innebär vår kvalitetsgaranti att vi hämtar upp vinet hos dig.

Linda Sorby, marknadsansvarig på The Wine Company och sommelier .

Med Vino Select får du regelbundet noggrant utvalda viner från ledande odlare över hela världen, som du kan upptäcka och njuta av i lugn och ro hemma. Vi på The Wine Company söker personligen upp vinerna åt dig. För din skull är våra sommelierer ständigt på resande fot över hela världen. Endast de mest intressanta och mest övertygande vinerna väljs ut till Vino Select-paketen. Priset per paket är alltid detsamma.

På det här sättet behöver våra kunder inte gå en vinkurs, utan kan direkt hålla en egen vinprovning hemma, och lära sig väldigt mycket. Det är ett enkelt, bekvämt och riktigt roligt sätt att förbättra sina kunskaper om vin.

  • Artikel-nr.: 397438
  • Pris: 1498 kr
  • Fraktfritt

Besök oss på www.vinoselect.se

UPP
Translate »