UR & JUVELER

WATCHOUT 2015 – DET SENASTE INOM HAUTE HOROLOGIE

I år är det fjärde gången som Watchout arrangeras i Stockholm, och det lär bli ett spektakulärt evenemang för alla som älskar klockor och vill ta del av nyheterna inom denna fascinerande värld.

watchout.event.nymansur5

I dagarna skickas inbjudningarna ut till årets evenemang som åter går av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. Senast evenemanget genomfördes var 2013 när över 2 000 personer fick ta del av nyheter och klassiker, träffa representanter från världens ledande klocktillverkare och mingla med likasinnade entusiaster.

Santoni2

Liksom den gången kommer besökarna i år att få se nyheter från bland andra Rolex, Audemars Piguet, Breitling, IWC Schaffhausen, Panerai och Richard Mille. Spännande lär det också bli när European Watch of the Year Award delas ut klockan 13.00 den 8 oktober. Missa inte chansen att ta del av ett spektakulärt evenemang, kanhända det mest exklusiva i sitt slag i huvudstaden detta år. Andra intressanta utställare är A. Lange & Söhne, Chopard, Omega, Blancpain, Les Pavés, Ulysse Nardin och Breguet.

Göran Larsson

Den som inte får en personlig inbjudan till någon av de två VIP-kvällarna behöver inte förtvivla, alla som vill är välkomna den 8 oktober 11.00-15.00. Som grädde på moset är inträdet gratis. Glöm dock inte att ta med legitimation – det råder legitimationsplikt. Inte så märkligt när klockor för miljontals kronor ställs ut.

För mer information:
www.watchout.se

UPP
Translate »