MAT OCH DRYCK

ANDALUSISK FISKSOPPA MED HAVSKRÄFTA

ANDALUSISK FISKSOPPA MED HAVSKRÄFTA FRÅN LISA ELMQVIST

Fisksoppa

Per person behöver du:
100 gr lax/marulk/torsk
1/2 havskräfta, kokt, ca 60 gr
1 scampi
3 st blåmusslor, kokta
20 gr räkor
3 dl fisksoppa
1 st knippe dill
1 dl aioli
1/5 baguette

Så här gör du:
• Värm upp soppan och tärna fisken. Stek scampin i panna.
• Värm fisken och blåmusslorna i soppan. Avsluta med havskräftan.
• Garnera soppan med räkor, dill tillsammans med aioli.

Vinrekommendationer:
M de Minuty, artikelnummer 2590.
Pazo Barrantés Albarino, artikelnummer 71143.

Ingredienserna beställer du lätt från www.lisaelmqvist.se . Lycka till och låt er väl smaka!

FLER RECEPT

UPP
Translate »