MODE

ARLANDA FÅR VÄRLDENS FÖRSTA FLYGPLATSTATUERINGSSTUDIO

Arlanda får världens första tatueringsstudio på en flygplats.

IMG_4324

Den omtalade tatueringsstudion Salong Betong öppnar idag på Arlanda Airport och blir det första i världen av sitt slag då detta är första gången en flygplats slår upp portarna för en tatueringsstudio.

Utöver en tatueringsstudio innehåller Salong Betong Arlanda en kaffebar som ingår i Salong Betongs egna välgörenhetsprojekt ”Tro, Hopp & Kaffe”. Tillsammans med Johan & Nyström har Salong Betong tagit fram en egen fairtrade rostning där en del av vinsten från kaffeförsäljningen går till organisationen Maskrosbarn som stödjer unga med föräldrar med missbruk eller psykiska problem och barn i socialt utanförskap.

–Det är fantastiskt kul att det som startade i Högdalen för 6 år sedan nu tagit sig ända till Sveriges största flygplats, och på det sättet ut i världen. Det känns stort att vi är först med något unikt samtidigt som vi får ge tillbaka till samhället genom Tro, Hopp & Kaffe, säger Salong Betongs grundare och VD Daniel Beijner.

I kaffebaren kan resenären utöver färskt kaffe även köpa juice, mackor, bullar och croissants. Det finns även försäljning av Salong Betong-brandade produkter som skor, t-shirts, klockor, solglasögon, mössor, kepsar och kaffekoppar.

Den minimalistiska och stilrena lokalen har inslag av betong och tatueringskonst samt ger resenären den unika upplevelsen att kunna handla en kopp nyrostat kaffe med gott samvete utan att gå miste om ljudet från tatueringsmaskinerna och möjligheten att se konstnärerna in action.

Tro, Hopp & Kaffe är öppet kl 06.00-21.00 och tatueringen är öppen mellan 11.00-18.00, alla dagar i veckan. Om det är lyxigt kan vi inte svara på, men det är definitivt annorlunda.

För mer information:
www.salongbetong.com

UPP
Translate »