SPA OCH SKÖNHET

ATELIER COLOGN – EN FÖRFÖRISK PERSONLIGHET

Sylvie Ganter och Christophe Cervasel träffades första gången i New York 2006 med en tydlig, gemensam passion: Eau de Cologne. Passionen visade sig vara större än så och numer är de ett par – både i företaget och privat. Företaget startade 2009 i New York och finns i de mest prestigefyllda varuhusen i Europa sedan 2016.

Necessair Absolu OS är perfekt att ha med på resan.

Mimosa Indigo finns i både 100 ml och 30 ml.

Cologne är i grunden en citrusbaserad doft. Citrus är dock flyktigt vid kontakt med huden och många år har lagts på forskning för att få den mer beständig och paret lyckades få fram rätt formula som ger en fräsch och elegant känsla samtidigt som doften stannar kvar länge. Varje Cologne Absolue har 18 procent essentiella oljor jämfört med traditionell Eau de Cologne som har 5 procent eller mindre. Det här gör Atelier Cologne till en mycket prestigefull vän i parfymsällskapet med en överdos av citrus som kännetecken. Men det innebär inte att den alltid spelar huvudrollen. Varje parfym har en stark, förförisk personlighet. Parfymerna produceras i Frankrike tillsammas med en. Av de mest anrika producenterna av essentiella oljor och kollektionerna inspireras av resor runt världen med naturliga ingredienser från över 50 länder.

Originalet Eau de Cologne skapades 1709 i tyska Cologne. Av den Italienska avant-garde globetrottern Giovanni Maria Farina. Doften med fräsch citrus fångade hans minnen från hemlandet, med apelsinblom efter ett lätt regn, maskrosorna uppe på bergen. Det här revolutionerade en hel parfymvärld, som dittills endast bestått av tyngre dofter.

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida