SPA OCH SKÖNHET

BABYLISS HOMELIGHT

Med BaByliss Homelight kan du få en smärtfri hårborttagning hemma. Många lider av oönskad hårväxt och speciellt i sol och badtider kan detta vara besvärande och lite pinsamt. Vi har testat BaByliss Homelight och var imponerande av resultatet efter bara ett fåtal behandlingar.

BaByliss Homelight är en epilator med IPL-teknik anpassad för att användas hemma. Hårstrån innehåller melanin som med IPL upphettas under kontrollerade former (utan att skada närliggande vävnad) och försvinner med hudens normala förnyelsecykel. När kroppens vilande hårsäckar blir aktiva, gör man en ny behandling tills de är utrotade. Det krävs därför några behandlingar innan man är hårfri och antalet behandlingar som behövs varierar från person till person. Epilatorn har ett inbyggt optiskt filter som skyddar huden mot UV- stralar och erbjuder fem olika ljusintensitetsnivaer som kan anpassas specifikt efter användarens hudtyp.

BaByliss Homelight används vanligtvis på ben, armar, bikinilinje och armhalor samt kan med fördel även användas av män för hårborttagning på rygg och bröst. BaByliss Homelight är dermatologiskt testad i kliniska studier som utförts på ben, armhålor, bikinilinjer och överläpp, där hårväxten bevisats minska med 90 % efter 8 behandlingar.

Pris: 2595 kr

För mer information: https://babyliss.se/

UPP
Translate »