MAT OCH DRYCK

BACARDÍ SKRUVAR UPP HETTAN

Ny design och nya spanska originalnamn hos Bacardí.

Carta Fuego setting bottle_shot

De nya (original)namnen är ’Carta Blanca’ (Superior), ’Carta Oro’ (Gold) och ’Carta Negra’ (Black). Nu utökas Carta-familjen med en het medlem – Carta Fuego. En kryddad rom som med fördel serveras som shot, toppad med tre droppar Tabasco.

– Vårt ursprung, expertis och kunskaper om rom är något vi värdesätter högt. För oss är det viktigt att vara innovativa och ta fram produkter som är utöver det vanliga, speciellt inom kryddad rom, för att bidra till utvecklingen inom kategorin. Carta Fuego är en romdryck vi är extremt stolta över och att man kan toppa den med extra hetta tycker vi är både annorlunda och nytänkande, säger Petra Caspolin, varumärkesansvarig för BACARDÍ i Sverige.

Carta Fuego är tillverkad av högklassig rom, destillerad och lagrad i Puerto Rico, och håller samma höga kvalitet som de andra Carta-produkterna. Smaken är komplex och intensiv. Carta Fuego är kryddig med en rökig ton samtidigt som den är mjuk i smaken. Genom att addera några droppar Tabasco kan man skruva upp hettan efter tycke och smak. Den fungerar också bra att blanda med exempelvis cola. Från och med april finns Carta Fuego på utvalda barer i Sverige. Den 1 juni lanseras den på Systembolaget.

UPP
Translate »