SPA OCH SKÖNHET

BASE OF SWEDEN

Det svenska varumärket Base of Sweden är relativt okänt för oss än så länge. Och det är inte så konstigt, Base of Sweden lanserades 2019. Base of Sweden utvecklar makeup som fokuserar på att göra de bästa basprodukterna anpassade till din aktiva livsstil.

Redan första året vann deras produkt The Base foundatio Cosmo Beauty Award för ”bästa makeupprodukten 2019” på världens största skönhetsmässa Cosmoprof i Bologna, Italien.

Base of Sweden The Remover Makeup Remover är speciellt anpassad för att lösa upp och tvätta bort foundation och annan make up. En effektiv och skonsam sminkborttagning baserad på naturliga oljor som oliv, kokos och jojobaolja kombinerat med naturligt v-gel. Lätt rengöring med skyddande effekt och återfuktning som ger huden en behaglig känsla. Dermatologiskt testad.

Pris 220 SEK för  100 ml

Base of Sweden The Base Foundation Sophisticated är en innovativ foundation för ansikte och kropp med påbyggnadsbar täckning som är vattenfast, långvarig, unisex, veganvänlig och med solskyddsfaktor SPF30. The Base Foundation Sophisticated har en neutral underton vars formula jämnar ut porer och fina linjer samtidigt som den känns återfuktande. Kan används i ansiktet och på kroppen upp till 72 timmar, applicera den som den är eller blanda den med oljefri hudvårdsprodukt för en mer anpassad finish.

Pris 520 SEK för 35 ml.

Base Of Sweden The Base Primer är en ansiktsprimer som skapar en perfekt hudyta för din make up, berikad med vegetabiliskt kollagen, vitamin C och E. Verkar återfuktande och mjukgörande, jämnar ut hudytan och minskar synbarheten av porer samtidigt som huden får en vacker lyster och bidrar till att ditt smink sitter snyggt på plats hela dagen.

Pris 399 SEK för 35 ml. 

För mer produktinformation samt inköpsställen besök https://baseofsweden.com/

UPP
Translate »