DESIGN

BIOLITE CAMP STOVE – ÅRETS SMARTASTE GREJ?

Laga mat och ladda dina elektroniska apparater samtidigt på ett sätt som skonar miljön?

BioLite-CampStove-SM111122-06-V3

Det är nu möjligt för den som investerar i en BioLite CampStove, det portabla miniköket som drivs av det som naturen ger.

Nu är det slut på att kånka runt på gastub, extrabatteri och annat som tar upp plats och tynger ryggsäcken. Det finns väl få saker som är så avkopplande som att laga mat ute i det fria, men varför bära runt på onödig packning? BioLite CampStove drivs av det du hittar i naturen – pinnar, kottar och torrved. Dessutom innehåller den teknologi som gör att du, under tiden då du lagar mat, kan ladda dina elektroniska apparater så som mobiltelefon och surfplatta, en funktion som du naturligtvis även kan använda hemma vid till exempel strömavbrott. Inuti BioLite CampStove finns nämligen en fläkt som aktiveras när apparaten är i gång, fläkten laddar upp ett inbyggt batteri, vilket i sin tur du laddar andra enheter från.

Den mer avancerade kan köpa till bärbar grill samt vattenkokare. Det här kan vara den perfekta presenten till en friluftsälskande vän. Pris för både BioLite CampStove + tillbehören: $239.

För mer information:
www.biolitestove.com

UPP
Translate »