SPA OCH SKÖNHET

BJÖRK & BERRIES LANSERAR BODY SERUM

Ekolyxvarumärket Björk & Berries lanserar nu sin mest avancerade hudvårdsprodukt och en ny produkt på den svenska marknaden: Body Serum.

björk & berries body serum

Body Serum är ett koncentrerat oljebaserat kroppsserum som stimulerar hudens naturliga cellförnyelse och hjälper till att förbättra hudens elasticitet samt återfuktar huden på djupet. Kroppsserumet är rikt på djupverkande naturliga oljor så som ekologisk jojobaolja, solrosolja och gurkörtsolja, vilket ger huden en naturligt lyster och har en djupverkande återfuktande effekt. Omega 3, 6 och 9 och antioxidanten Vitamin E hjälper till att skydda mot fria radikaler, stimulerar hudens cellförnyelse och förbättrar hudens elasticitet och struktur. Doften är naturligt fräsch och frisk med gurka, citron och björk.

– Vi ville skapa en unik produkt som hjälper till att boosta skönheten både inifrån och utifrån. Kroppsserumet reaktiverar din hud på djupet samtidigt som den ger en naturlig lyster med en silkeslen känsla, säger Ebba Lugani, Creative Director för Björk & Berries.

Pris 450 kronor/200 ml.

För mer information och försäljningsställen:
www.bjorkandberries.com

UPP
Translate »