BILAR

BUGATTI VEYRON MEO COSTANTINI


Håll i hatten! Eller, det kanske är lämpligare att hålla i ratten! Bugatti lanserar sin tredje modell i serien “Les Légendes de Bugatti”.

 

Bugatti-Veyron-Vitesse-Meo-Costantini-600x385

 

För att hedra de förare som genom åren hjälpt Bugatti att bli en av världens största och mest kända märken inom kategorin sportbilar lanseras nu nummer tre av totalt sex specialutgåvor av  modellen Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Den här gången är det legenden Bartolomeo “Meo” Costantini som hedras, och det är inte vilken svenssonbil som helst som rullas ut.

 

Bugatti-Veyron-Legend-Meo-Constantini-interior-600x356

 

Med sina vingar, hörn och dörrar i borstat stål i kombination med den speciella blå färgen kallad “Bugatti dark Blue Sport” som bara ropar ut “du vill ha mig” är det en riktig godbit vi här har att göra med.

 

Bugatti-Meo-Constantini-600x383

 

Dörrarnas insidor har illustrationer från “Targa Florio race” och hela kabinen går i sober cognacsbrunt. Den som har bråttom behöver inte vara orolig, hastigheten 0-100 km/t uppnås på svindlande 2,6 sekunder och den som inte reds kalla öron kan, med taket nere, komma upp i en hastighet om strax över 408 km/t vilket gör den till den snabbaste roadstern genom tiderna.

 

Bugatti-Veyron-Vitesse-Meo-Costantini-interior-600x385

 

Endast tre exemplar kommer byggas och priset är satt till 2,8 miljoner dollar.

För mer information:
www.bugatti.com

Kommentera via ditt Facebook-konto

UPP
Translate »