DESIGN

BY LEONNIE – SVENSK, SNYGG BUTELJKYLARE

Brittsommaren ligger förhoppningsvis framför oss och till den beställer vi ljumma kvällar på terrasser och uteplatser till vilka ett glas svalkande dryck givetvis är ett obligatorium

byleonnie

First Class Magazine har fått upp ögonen för det rätt nystartade företaget By Leonnie och deras ståtligt vackra buteljkylare i skimrande koppar som inspirerats av Åreskutan med sin långa historia av kopparmalm.

Kylaren ingår i By Leonnies kollektion bestående av vackra bruksföremål där även skålar, ljusstakar och kannor ingår. Här möts en över 300 år gammal jämtländsk tradition och modern formgivning. Basen i samtliga föremål är rostfritt stål och ytskikten täcks av ädla metallegeringar med en osynlig ytbehandling som förhindrar ärgning.

By Leonnie grundades i Åre så sent som 2011 men har redan fått den internationella designvärldens ögon på sig. Deras produkter säljs, förutom i Sverige, i bland annat Danmark, Österrike, Schweiz och USA, vissa av föremålen säljs även i företagets nätbutik. Deras mål är att designa och presentera inspirerande inredningsprodukter med en tidlös känsla av stil och lyx – det är bara att konstatera att de lyckats. By Leonnies buteljkylare, och deras andra produkter också för den delen, lyfter upp flärdfaktorn i vilket rum som helst.

Säg det brudpar som inte skulle bli glada över en sådan i bröllopspresent? Välj mellan borstad eller hamrad koppar eller mässing, priset ligger på 3 550 kronor.

För mer information:
www.byleonnie.se 

UPP
Translate »