MAT OCH DRYCK

COCKTAILS PÅ TAP PÅ NYA TAP ROOM

Den 2 maj öppnar ett nyrenoverat Amaranten hotell på Kungsholmen i Stockholm. Samma dag öppnar även Tap Room som har en flödande nyhet…

tapFoto: Per Karlsson

Den nya baren Tap Room blir en förlängning av Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table, som ligger i anslutning till baren. I Tap Rooms öppna kök kommer amerikanskinspirerad bar food att serveras baserad på skandinaviska och lokala råvaror.Dessutom kommer man att ha cocktails på tap.

Alla drinkar och cocktails skapas på plats och ett par utvalda och handgjorda cocktails serveras på tap. Utbudet kommer variera men klassiker som Manhattan och olika typer av kolsyrade drinkar som Tom Collins med en twist blir stående inslag. Rätterna kommer att serveras i mindre format med fokus på rena smakupplevelser.

– I Tap Room vill vi lyfta fram kombinationen mellan mat och dryck. Cocktails på tap och särskilt till mat är ganska outforskat. Det ska vara roligt, spontant och annorlunda att besöka oss, säger Marcus Samuelsson, kreativ chef för Tap Room och Kitchen & Table.

.

UPP
Translate »