MAT OCH DRYCK

DAGS ATT BOKA THE DINNER CLUB

Den 22 augusti är det dags för säsongspremiär av The Dinner Club – Pontus Frithiofs initiativ för att lyfta morgondagens kockar

Atelier-2067-2

På höstens scen står åtta lovande, oetablerade kockar som kommer att bjuda på innovativ matlagning med personlig prägel. Evenemanget arrangeras två gånger i månaden i The Kitchen på Atelier 23, i DN-skrapan, och är öppen för alla som vill prova talangernas middagsmenyer.

Efter vårens succé med The Dinner Club bjuder krögaren och entreprenören Pontus Frithiof och köksmästare Andreas Edlund återigen in ett nytt gäng blivande stjärnkockar som får ta över köket och gästspela två gånger i månaden. Gästerna bjuds på en intim, trevlig kväll där kocken berättar om sig själv, sin bakgrund och sätter sin signatur på menyn och antalet rätter.

Säsongspremiär den 22 augusti 2016 klockan 18.00. Dessa medverkar:

22 augusti, Hampus Risberg, Commis Team Sweden Bocuse D’or 2017

12 september, Oelsya Kulyk, Chef de partie på femstjärnigt hotell.

26 september, Joakim Larsson, Haymarket

10 oktober, Nassim Ridha, Görvälns Slott

24 oktober, Sofia Åberg, Fotografiska Restaurang

31 oktober, Christoffer Sköld, Aveqia

7 november, Fabian Olli Johanson, Noga Matstudio

28 november, Desirée Jaks, Agrikultur

The Kitchen är en mindre matsal med tillhörande kök för uppläggning och servering av mat och som tar emot upp till 24 gäster vid Community Tables. Middagsmenyn kostar 500 kronor per person och inkluderar dryck. Middagen bokas via mejl till atelier23@pontusfrithiof.com eller på telefon 08-545 273 00.

UPP
Translate »