ASIEN

DESIGNHOTEL I VÄRLDEN: GRACE BEJING

När öst möter väst i design, arkitektur och konst

grace1

I ett enormt land fullt av forntida mystik, unika kulturarv och rikedom kan Peking inte annat än ses som en av världens mest fascinerande städer att besöka. I århundraden har stadens majestätiska byggnader agerat påminnelser om den forna kejserliga staten och den moderna historien till trots finns influenserna från förr kvar bland de glasbeklädda skyskraporna.

I stadens nordvästra hörn ligger stadsdelen Beijing 798 Art District. En del av staden som ursprungligen skapades som ett industriområde under tidigt 50-tal men genomgick en förvandling 1995. Idag är det en fantastisk mötesplats för kinesisk kultur, konst, mode, design och arkitektur.

I dess hjärta ligger det vackra och exklusiva Grace Beijing Hotel. Precis som staden är hotellet en subtil blandning av det moderna och det traditionella och har redan fått ett gott renommé och inkluderats i Condé Nast Travelers Hot List 2011.

När du promenerar in i receptionen kan du inte annat än slås av den unika dekoren som fylls av särpräglade möbler, dova färgtoner och vacker samtida konst. När du sedan vandrar vidare till ditt rum förstärks paletten ytterligare med djärvare färger, modern belysning och stora slående väggmålningar.

grace2

Oavsett anledning till ditt besök i staden erbjuder Grace Beijing den perfekta blandningen av internationell lyx och service och kan med sin unika Bespoke by Grace-service skräddarsy din vistelse. En pärla bland miljoner.

GRACE BEJING
Jiuxianqiao Lu, 2 Hao Yuan, 798 Yishu Qu, 706 Hou Jie 1 Hao,

Beijing 100015, P.R. China. Tel: +86 10 6436 1818

För mer information:
www.gracebeijing.com

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida