EUROPA

DESIGNHOTEL I VÄRLDEN: ST. JAMES HOTEL & CLUB

Aristokratisk modernism möter anrik historia

stjames1

Med en förnäm historia, ett avskilt men centralt läge och en mysig men modern inredning erbjuder St. James Hotel & Club det bästa av två världar och de gör det utomordentligt bra.

Det är en tyst och pittoresk återvändsgata som omger detta imponerande townhouse med sin vackra röda tegelfasad. Bara minuter bort från Buckingham Palace, en kort taxiresa från Bond Street med sin exklusiva shopping och på promenadavstånd till West End och dess teater- och nattliv, är detta ett perfekt utgångsläge för din nästa vistelse i den engelska huvudstaden. St. James Hotel & Club slog först upp sina portar som en herrklubb för den engelska aristokratin 1892.

stjames2

Idag, 120 år senare, följer du i fotspåren av filmstjärnor, celebriteter och diplomater i en historisk fastighet som rymmer några av Londons vackraste och elegantaste hotellrum. Låt lyxiga sammets- och silkestyger, ljuskronor från Murano och noga utvalda konstverk vagga dig till sömns i denna underbara hyllning till det aristokratiska, moderna och stilfulla.

St. JAMES HOTEL & CLUB
7-8 Park Place, St. James’s London, SW1A 1LS , UK

Tel: + 44 20 7316 1600

För mer information:
www.stjameshotelandclub.com 

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida