EUROPA

DESIGNHOTELL I VÄRLDEN: ETT HEM

Kom in och känn dig som hemma

etthem2

Ett hem är precis vad det här hotellet är. Ett ”home away from home”. När du stiger in genom dörren ska du känna dig som en nära vän till familjen. En plats där du kan slappna av, rota fram något gott ur kylen när du känner dig sugen, öppna en flaska vin, gå en promenad med hunden eller kanske rent av låna bilen.

Bara tio minuters promenad från Stockholms city ligger Ett Hem i hjärtat av Lärkstaden. Här erbjuder man endast tolv eleganta rum och sviter. Med material som sockerrör, trä, läder och sammet är alla rum vackert inredda av inredningsarkitekten Ilse Crawford, en perfekt balans av det moderna och det gamla.

etthem1

Sker ditt besök under kommande vinter? Vad sägs då om ett besök på någon av stans många julmarknader, en promenad genom Gamla Stan och kanske ett stopp kring Stureplan för lite julshopping i sista minuten innan du återvänder ”hem”till Ett hem för en drink framför brasan och kvällens middag på någon av Stockholms många gourmetrestauranger. Oavsett årstid så är detta ett hotel utöver det vanliga med en varm, hemtrevlig och avslappnad atmosfär – en plats att återvända till, om och om igen. Precis som hemma.

etthem3

ETT HEM
Sköldungagatan 2, 114 27 Stockholm, Sweden Tel: +46 8 20 05 90

För mer information:
www.etthemstockholm.se

UPP
Translate »